Min aller første NIB-utfordring, og ja- jeg lever fortsatt ;) (eller bloggen da)

bildevegg

Det går visst litt god tid mellom blogginnleggene fra denne fortsatt ferske bloggeren. Det har seg nemlig slik at jeg rett og slett sliter litt med å få tatt bilder med annet enn mobiltelefon og når jeg har satt i gang ett eller annet prosjekt som virkelig burde vært blogget om så glemmer jeg jo å ta bilder underveis. Jeg er rett og slett litt urutinert på å være en blogger. I tillegg så syns jeg det er så veldig lettvint med instagram, da er det bare å knipse i veg med mobilen, skrive en setning eller to og vips er det gjort. Men jeg vil veldig gjerne fortsette å blogge da, så jeg har en plan om å bli flinkere. Så nå starter jeg på ny giv ved rett å slett slenge meg på utfordringen som fineste Norskeinteriørblogger har i samarbeid med Foto Knudsen.  Vi skal vise hvordan vi bruker foto i interiøret. Jeg liker å samle bilder i grupper og syns også det er en fin ting å kunne ha bilder fra hverdagen fremme, og da er en bildevegg perfekt. Da kan vi blande alle mulige sjangre: bryllupsbilde, tur i skogen, minstemann spiser selv, kjøpte prints, kjærestebildet og mormors gamle speil. En salig miks som fungerer godt sammen på en bildevegg. Nå har vi hvertfall 3 bildevegger i huset, men jeg må vel kanskje velge meg en? Så valget faller på den rosa bildeveggen vi har i stua. For den er i hjertet av stua, vi ser den titalls ganger hver dag og jeg blir glad av å se på den.

Den bildeveggen kom til da vi for ca 14 måneder siden malte stua grå. , Da gikk jeg en stund og tenkte på hvordan vi kunne bryte opp veggen litt, få litt dekorasjon der uten å behøve å bore inn mange skruer. Da kom ideen om å male et felt på veggen hvor vi kunne feste bilder med tape eller tack-it. Det var jo egentlig en enkel sak å lage, bare å bestemme størrelse og plassering og så maskere med maletape før jeg malte. I første omgang malte jeg feltet i en mørkere grå enn selve veggen, men mot sommeren syntes jeg det ble mye grått og malte bildeveggen i potentilla fra Fargerike. ELSK, har ikke angret et sekund. Nå i vinter syntes jeg jo at hele stua var litt for grå,  så da ble alle vegger malt i valmuesøster og listene i vanlig hvit. Har blitt utrolig fornøyd med resultatet,  det har blitt en glad-stue! En stue jeg blir i godt humør av.  Og bildeveggen vår, den får nok bli en stund til.

bildevegg1

 

 

10 tanker om “Min aller første NIB-utfordring, og ja- jeg lever fortsatt ;) (eller bloggen da)”

  1. Jeg elsker den stua, den er i stadig forandring! Og akkurat nå oser den av sommerlig friskhet og livsglede!! Bildeveggen er vanvittig kreativ, og full av bilder av den fineste familien. Du inspirerer!

    Liker

  2. Så utrolig kul måte å kreere en bildevegg på 🙂 Fint at du slang deg med på utfordringen. Det er mangfoldet i gruppen jeg synes er spennende! Lykke til til deg, og håper tirsdagskvelden blir fin 🙂 Klem fra Monica.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s