Pop up Event på House of Oslo

Denne uka var jeg så heldig å få plass på pop up eventen som Storeys arrangerte sammen med House of Oslo og NIB. Vi var 50 interiørbloggere samlet i det superlekre lokalet som Storeys hadde dekorert inne på House of Oslo i vika. Det var laget helt utrolig lekre utstillinger av høstens nyheteter fra butikkene på House og Oslo, i tillegg til at det var høstens tapeter over alt hvor du snudde deg.

Vi fikk nydelig servering av diverse bruschettaer, bobler i glasset og Ingrid Hancock Bjerknes stod for herlige cupcakes.

Jeg har ikke så veldig mye bilder å by på, da det eneste kameraet jeg hadde med var mobiltelefonen.I tillegg brukte jeg veldig lite tid på å knipse, jeg pratet mest. Traff jo blant annet herlige Siw igjen fra bloggen Revinyl, og i tillegg fikk jeg treff Tone fra Bare Beppe som akkurat nå er i finalen av Norges Vakreste hjem.  Jeg må vel kanskje innrømme at jeg ble litt «interiørstarstruck» da jeg møtte NIB-Solveig. Rødmet faktisk da jeg snakket med henne, hihihi men sååå koselig dame! Snakket også med en del andre herlige damer, og fordi vi presenterte oss med navnene våre, så vet jeg faktisk ikke hvilken blogg de har….

revinyl og beppe

Bare Beppe og Revinyl

Etter litt mat fulgte det på med mange inspirerende innlegg av: Torhild Rustenberg fra Storeys som fortalte om den nye høstkolleksjonen med tapeter og gulv,  min store inspirasjonskilde Dagny  Thurmann-Hoelseth som snakket om fargetrenden de neste ti år, Ingrid Hancock Bjerknes fortalte om cupcakes og om boken sin, grunderne av fantastiske Millas Boutique fortalte om vegen de har gått, og Designeren  Thomas Jenkins viste frem sin siste stolthet, en utrolig kul magasinholder.Lurer på om min kjære ønsker seg den til jul?

dagny

Fargerike Dagny

 

Tiden gikk så fort og plutselig skulle vi hjem, og fikk vi en stor og TUNG goodiebag som var fyllt så til randen at da jeg kom til trappa hjemme så røyk hanken, hahahaha perfekt timing da.

goodiebag

 Stoooor pose som var så tung at håndtaket røyk!

samletgaver

 Her er alt som var oppi posen! Var jo som juleaften. Raun hadde sponset oss med skjærefjøl fra Susanne Scherning og en poster med alfabetet. Vi fikk brilleetui fra Interoptikk, telysglass fra åhlens, romspray og julekule fra Lene Bjerre, Champagneglass fra Wiik og Walsøe, tapet fra Storeys, Strikkepute fra Millas Boutique, såper fra Habitat, boka til Ingrid Hancock Bjerknes, tegnebok fra Designtorget, Designhistorie fra Bo bedre, og blader fra Bo bedre, Tara, KK living og KK stil, i tillegg fikk vi siste fargekartet fra Fargerike og rabattkort fra tilbords og Raun.

fjøla

 

tapetogplakat

putetrekk

bladene

En herlig kveld, med flottte folk, topp opplegg, super servering og fantastiske gaver!

Tusen takk!!!!

 

 

 

 

 

 

 

2 tanker om “Pop up Event på House of Oslo”

 1. Hei!

  Datt plutselig inn på bloggen din -for et fint hjem du har!

  Jeg elsker det runde teppet i rosa/orange/lilla. Har lett etter noe sånt lenge! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt det (og om det er nå nylig)? Jeg holder på å pusse opp en leilighet og et slikt teppe hadde vært midt i blinken!

  Hilsen Lena

  Liker

  1. Hei Lena
   Tusen takk, så utrolig koselig at du liker hjemmet vårt 🙂
   Det runde tappet er fra Åhlens, og jeg tror nok du fortsatt kan finne det hos de. Syns jeg har sett helt likt teppet hos bohus eller Living også, så det er flere muligheter.
   Masse lyke til videre i oppussingen av leiligheten din 🙂
   Klem Linda

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s