Jeg vant stuepiken på instagram!!!

bilde

Jeg pleier jo aldri vinne noe som helst, men nå vant jeg plutselig norskeinteriørbloggers stuepikekonkuranse på instagram. De har jo månedlige utfordringer for bloggere og nå har de altså begynt å kjøre en liten instagramkonkuranse parallellt. Her i blogglandia er jeg jo fortsatt fersk, men på instagram føler jeg meg litt tryggere- så da var det bare å slenge inn ett lite bilde. Og helt ut av det blå så vant jeg!!!  Det føltes litt som at jeg vant i lotto! Må jo bare innrømme at jeg ble littegrann stolt, så stolt faktisk at jeg må skryte av det her på bloggen.

premie1

Utrolig kule Hviit har sponset premiene, og jeg får altså ett fantastisk fint bellinosett fra Káhler. Hjertelig takk- gleder meg!! (NIB sitt bilde over premien)

Image

Og helt til slutt bildebeviset på at jeg vant!

Ha en deilig kveld alle sammen!

 

1 tanke om “Jeg vant stuepiken på instagram!!!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s