Diy semsket veske

DSC_2621

I morgen har vi 20 årsreunion for ungdomskolen!! Sååå gamle har vi faktisk blitt, og det kommer til å bli så utrolig gøy å treffe alle igjen! Gleder meg veldig og har hatt kjolen klar i noen uker allerede, men veske har jeg ikke klart å finne noe sted. Den skulle være liten, kun plass til mobil, lipgloss og bankkort, og ikke ha skulderrem. Kun en bitte liten miniclutch, helst i en deilig farge.

Så to dager før var jeg fortsatt veskeløs. Hva gjør man da? Tja, kan jo prøve å sy en selv? Ja, hvorfor ikke.
Jeg kan ikke sy så veldig mye avansert, så dette måtte bli enkelt.

DSC_2595

Jeg fant en skinnbit i kjelleren fra en gang jeg sydde litt tøfler til eldstemann, og resten kjøpte jeg: lenke, nagler og en smykkelås. Startet med å lage en mal i papir for å finne riktig størrelse, så var det bare å klippe ut og sy.

DSC_2606

Veska skulle være i semsket skinn, så jeg brukte baksiden av skinnet, og for å ikke få det så klumpete i sømmene etter vrenging bestemte jeg meg enkelt og greit for å sy med rettsiden ut. Viktig at sømmen bli helt rett og ikke for langt inn. Hadde kjøpt en ekstra sterk tråd fordi det var skinn, men den fikk jeg rett og slett ikke til å sy med i min maskin, så byttet til vanlig sytråd og det gikk helt fint.

DSC_2614

Klippet remser i lokket, enkel pynt.

DSC_2617

Kanskje nagler blir kult på veska? Det tok litt lenger tid enn jeg trodde, fordi det er skinn måtte jeg stikke 4 hull til hver eneste nagle og presse ganske hardt for å få de gjennom.

DSC_2596

Måtte freshe opp lenka litt med skinnremse.

DSC_2628 2

Lenka er festet sammen i en smykkelås, som igjen er sydd fast inni veska.

DSC_2625

 

Beklager alle mørkebilder, det ble jo kvelden og jeg har ikke tålmodighet til å vente på morgendagens dagslys og da skal jo festlokalet pyntes og fikses også. Jeg kan jo legge inn noen bilder i dagslys etterhvert også. Men nå er det natta her.

Ha en strålende helg alle sammen!

 

3 tanker om “Diy semsket veske”

  1. Så morro å høre at jeg kan gi litt inspo, da blir jeg sååå glad 🙂 Nå har jeg titta litt på bloggen din, og der skal jeg jammen meg straks gjøre ett dypdykk- for du hadde jammen meg mye jeg likte :o) Gleder meg!
   Klem Linda

   Liker

 1. Wow, tenk at du har laget den flotte veska selv, jeg er superimponert! Tenk om jeg hadde hatt fantasi til å lage noe sånt. Jeg regner med at du koste deg på fest 🙂

  Klem
  Netta

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s