Se!!!!! Fargerike-Norge skriver om meg på facebook!

lindafargerike1

Syns bare det er så utrolig gøy at fargerike har brukt bilde fra stua vår og at de skriver så mye fint. Jeg er så glad så glad, så jeg bare måtte dele det her også. Ser at fargegjengivningen ikke er veldig nøyaktig, blir jo ikke det med skjermdump kanskje, men dere kan jo se fargene bedre på innlegget om fargekoder.
Ha en superduper deilig uke fortsatt alle sammen!

 

 

8 tanker om “Se!!!!! Fargerike-Norge skriver om meg på facebook!”

  1. Hei igjen Lotta 🙂
   Ja, det var såå koselig i ÅS- herlig kveld!
   Gikk ganske så greit å komme hjem, gikk buss for tog og i oslo stod toget klart vi kom frem, så det gikk bare fint 😉
   Fortsatt finfin kveld til deg.
   Klem Linda

   Liker

 1. Hei høpp!

  Gøy å hilse på deg,og treffet var perfekt.Dette var også mitt første bloggtreff.

  Nydelig hus du har ikke rart du får slik omtale,gratulere!!

  Ser du har kjøpt deg .no domene.Har tenkt på dette selv lenge.Har du registrert
  deg i Brønnøysund registeret for å få kjøpt det?

  Nyt en kreativ og fin dag..

  Klem din navnsøster..

  Liker

  1. Hei kjære hobbyvimsa, takk for sist ja!!
   Perfekt bloggtreff, må treffe deg flere ganger 🙂
   .no domenet har mannen min kjøpt, han er i brønnnøysundregisteret. Men tror at .com kan alle kjøpe. Det er litt enklere kanskje, også er det gratis tror jeg også- mens skal ikke si det for sikkert altså.
   Kos deg videre i kveld!
   Klem Linda

   Liker

 2. Hei, Linda! ENDELIG får jeg satt meg ned og skrevet en liten hilsen til deg! Hjertelig, hjertelig velkommen i blogglandia! 🙂 Jeg har ikke holdt på så alt for lenge selv, og kjenner meg utrolig godt igjen i den første tida du beskriver – både litt spennende, skummelt, gøy og veldig riktig på samme tid. Med alle dine DIY-prosjekter, kreativitet og urkoselige hus er det klart du måtte komme deg på blogg kan du skjønne! Jeg ser allerede frem til mange artige og spennende innlegg fra deg i tida fremover. Liker utrolig godt stua di, – som jeg har sagt mange ganger allerede! 🙂 Så luftig, høyt under taket, vakre store vinduer i kombinasjon med leken, vital og kreativ møblering. Helt herlig! Hjertelig velkommen altså, så håper jeg vi ses på et bloggtreff en eller annen gang i fremtida? Fortsatt god lørdagskveld fra Beate

  Liker

  1. Ååååå tusen takk for så så utrolig mye fine, koselige og herlige ting du skriver Beate! Da blir jeg så hoppende glad!!!! Jeg er jo såpass fersk i det her at jeg ikke engang vet om du får noen beskjed på at jeg svarer deg direkte her på meldingen fra deg, eller om jeg bør gå inn på din blogg og skrive svaret? Vi prøver her først :o)
   Jeg storkoser meg jo med din blogg, men kan jo bli mye flinkere til å skrive litt kommentarer også 🙂
   Satser på å treffes en gang, bloggtreff ga mersmak!
   Klem Linda

   Liker

 3. OMG for en sinn syk takhøyde og flotte vinduer, RENE DRØMMEN!!!! Vi holder på å pusse opp huset vårt nå, og må si vi har litt lik stil når det kom til spisestuen:) Jeg elsker interiør:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s