Tips fra meg til alle oss med hvite sofaer

Posted by | August 11, 2013 | interiør, Stue, tips | 7 Comments

stua-11.8.2013-037

Kanskje jeg er litt treig og har oppdaget dette leeenge etter de fleste andre, men deler sofatipset mitt alikevel. Alle vi som har  kritthvite sofaer vet vel at de rett og slett blir fort møkkete, spesielt i setet. Syns ikke alltid det er så fint med diverse tepper som beskyttelse, men så oppdaget jeg at hvite glatte stretchlaken fungerer fantastisk som sofabeskytter. Bare trekk det utenpå sitteputene, syns ikke at det er der engang. Kan dere se at det er ett laken i sofaen vår?

7 Comments

 • ReVinyls says:

  Så utrolig smart! Hadde jeg ikke fått med meg 🙂
  Digger den lekre lampa i bakgrunnen der!

  Du er jo allerede blitt en dreven blogger da. Liker så godt den ledige og åpne stilen din.
  Masse inspirerende bilder. Gleder meg til å se mer!

  Klæm Siw

 • fru Andersen says:

  Heihei!

  Så utrolig moro at du har ordnet deg blogg 🙂
  Kjempefine innlegg du har laget, og bildene dine er jo veldig flotte, naturtalent du assa!
  Blir spennende å følge deg videre.

  God helg!

 • fru Andersen says:

  Glemte en ting; da vi hadde de hvite trekkene på sofaen pakket jeg putene inn i slike barnelaken, sånne som er beregnet til sprinkelseng. Da får du ett laken på hver pute. Kanskje det er det du har gjort, klarer ikke se det av bildet, men i alle fall med babylaken blir det enda mer usynlig at sofaen er dekket til 😉

  • Ja, det var jo kjempelurt da Fru Andersen! Jeg har bare ett vanlig stort stretchlaken. Har jo egentlig ingen sprinkelsenglaken her lenger, men det går jo an å få tak i 🙂
   Og tusen takk for så fine ord, det varmer en fersking 🙂
   God helg til deg også!

 • Veronica says:

  Så moro å følge bloggen din – du har et nydelig og personlig hjem!
  Nå begynner vi å bli ferdige her nedi gata også – det er godt det 😀
  Klem fra meg

Leave a Reply

Your email address will not be published.